Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Binnendeuren

Hieronder vindt u de deuren-acties. Kom naar de showroom voor meer informatie of nodig ons uit bij u thuis. Wij denken graag met u mee!

Uiteraard is zo'n afspraak kosteloos. 

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Afgelakte binnendeur al vanaf € 219


U koopt bij ons al een afgelakte binnendeur voor een prijs vanaf € 219,- per deur. Wij zorgen ervoor dat de deur perfect sluit en goed hangt. We gaan pas weg als u tevreden bent. 

 

Bekijk hier onze gehele deurencollectie

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

Gratis abonnement op vtwonen-magazine

Actie loopt tot en met: 15-04-2017

Vanaf zondag 19 februari a.s. is vtwonen "Weer verliefd op je huis" weer te zien bij SBS6, met nieuwe afleveringen. En Woninginrichting-Aanhuis.nl is er wederom bij! Wij gaan mensen blij maken met mooie vloeren, op maat gemaakte kasten en sfeervolle raamdecoratie. Volg ons op Facebook en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze bijdrage in de uitzending!

 

Wil je naast de de afleveringen vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ nog meer inspiratie voor je interieur opdoen? Bij aanschaf vanaf € 500,- bij ons in de winkel krijg je gratis een halfjaar-abonnement op het vtwonen magazine! 

Realisatie StudioWeb